Antena 3 CNN Actualitate Un motociclist din Galați a murit după ce a fost lovit de mașina care ar fi fost condusă chiar de iubita lui

Un motociclist din Galați a murit după ce a fost lovit de mașina care ar fi fost condusă chiar de iubita lui

de Daniela Chihaia    |   


Un motociclist de 30 de ani a murit duminică seară într-un un accident de circulație, în urma impactului cu un autoturism. Surse din anchetă spun că la volanul mașinii ar fi fost chiar iubita lui. Cei doi au fost împreună la mall, dar au plecat separat - ea cu mașina, iar el cu motocicleta. Ancheta în acest caz a fost preluată de Parchetul Militar Iași, întrucât bărbatul decedat era soldat.


În seara de 27 octombrie 2024, în jurul orei 17:50, polițiștii de la Biroului Rutier Galați au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe bulevardul George Coșbuc, din municipiul Galați.

„Din verificările efectuate, aceștia au stabilit că un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda a doua de circulație, din direcția străzii Henri Coandă, către strada Nae Leonard, în momentul în care ar fi schimbat direcția de deplasare, din banda a doua, în prima bandă de circulație, ar fi acroșat o motocicletă condusă de un bărbat de 30 de ani, din Galați, care se deplasa pe banda întâi, în același sens”, precizează IPJ într-un comunicat de presă.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului și, din nefericire, conducătorul acesteia a decedat în scurt timp.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceasta a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. 

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul și luarea măsurilor legale.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile