Antena 3 CNN Actualitate Locale Un lider important al PSD a fost demis după 21 de ani

Un lider important al PSD a fost demis după 21 de ani

PSD Sibiu a suferit modificări masive în ultimele 24 de ore. Comitetul Executiv al PSD a Sibiu decis, joi, să demită întreaga conducere a organizației municipale Sibiu și să mute activitatea social-democraților din municipiu și județ la sediul de pe str. Brukenthal. Printre cei demiși se află și Gheorghe Suditu, care s-a aflat la conducerea Organizației Municipale a PSD Sibiu timp de 21 de ani. În locul acestuia a fost numit președinte interimar Horațiu Marin, scrie tribuna.ro. 

Decizia de a-l demite pe Gheorghe Suditu a venit, potrivit unor surse, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare ale Organizației Municipale Sibiu. Practic, în cei 21 de ani în care s-a aflat la conducere, Suditu nu și-a asumat niciodată candidatura pe vot direct uninominal, fie la Primăria Municipiului Sibiu, fie la alegerile parlamentare. 

De altfel, ca urmare a actului de insubordonare față de o decizie a Biroului Permanent al PSD, s-a decis și demiterea Biroului Municipal, fiind ales un altul interimar. Pe lângă Gheorghe Suditu au fost demiși și președinții organizațiilor de femei, de tineret, de pensionari și de studenți.

Subiecte în articol: PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog