Antena 3 CNN Externe Mapamond Un italian și-a „clonat” mașina ca să scape de taxe. Fiscul a făcut o descoperire surprinzătoare

Un italian și-a „clonat” mașina ca să scape de taxe. Fiscul a făcut o descoperire surprinzătoare

de Naty Badea    |   

Un tinichigiu pensionar din Salento, Italia, a avut o idee incredibilă ca să fenteze asigurările. Acesta a  „clonat” mașina familiei, practic vorbim despre același model, dar o singură asigurare. 

Un tinichigiu pensionar a "clonat" mașina familiei şi a obţinut astfel două vehicule identice funcţionale și o singură asigurare. Dar bărbatul nu a scăpat de controalele fiscului italian care a descoperit sistemul ilicit ingenios pus în aplicare de fostul meşter, acum pensionat.

Conform Il Messaggero, poliţiştii de la fisc au descoperit unul dintre cele două Fiat Punto care circula liber în Municipiul Casarano şi care nu era altceva decât duplicatul perfect al unui alt vehicul aparținând familiei tinichigiului. 

Cele două mașini aveau aceleaşi elemente distinctive, vorbim despre model, serie, culoare, plăcuțe de înmatriculare, dar şi polița de asigurare. Bărbatul clonase plăcuțele de înmatriculare realizate din fibră de sticlă, dar nu existau plăcuțe de identificare în compartimentul motorului. 

Cel mai probabil, tinichigiul expert recuperase mașina de la fier vechi, apoi a revopsit-o şi a creat astfel un duplicat perfect al vehiculului care a fost apoi confiscat.

Subiecte în articol: Italia furt asigurări auto
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile