Antena 3 CNN Actualitate Locale Un ieșean, la un pas să ucidă un sat întreg ca să se răzbune pe iubită

Un ieșean, la un pas să ucidă un sat întreg ca să se răzbune pe iubită

Un ieșean a pus la cale un plan diabolic pentru a-și ucide iubita. Nu s-a gândit însă la faptul că toți vecinii săi ar putea muri.

A turnat într-o fântână insecticid și a așteptat ca femeia să bea apă de acolo. Planul ieșeanului nu a ajuns până la capăt. O vecină l-a văzut în timp ce turna lichidul toxic și a anunțat autoritățile. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal și riscă să ajungă după gratii, scrie BZI.

De ceva vreme, Ioan Ciobanu din comuna ieșeană Costuleni are ceva probleme în dragoste. Soția sa, Iulica, a deschis o acțiune de divorț. Ioan, bărbatul în vârstă de 54 de ani, a fost rănit în orgoliu. Nu a găsit nicio cale de înțelegere și de împăcare cu soția sa, de aceea s-a gândit probabil să o ucidă. Iulica mergea în fiecare zi la o fântână de lângă casă, de unde lua apă proaspătă. Cei doi soți și vecinii acestora consumau apă din fântâna respectivă de ani întregi. Ioan s-a gândit că dacă otrăvește apa și soția lui va bea, va scăpa de greutăți. Nu s-a gândit nicio clipă că nu doar ea va consuma apă de acolo. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile