Antena 3 CNN Externe Mapamond Un german vigilent a auzit o ceartă pe stradă și a sunat la poliție. Totul s-a transformat apoi într-o poveste de coșmar

Un german vigilent a auzit o ceartă pe stradă și a sunat la poliție. Totul s-a transformat apoi într-o poveste de coșmar

de Daniela Chihaia    |   

Un german vigilent care a auzit cearta dintre doi bărbați, în care unul îl acuza de crimă pe celălalt, a sunat la poliție, ofițerii făcând o descoperire șocantă în urma apelului. Astfel, în urma percheziției făcute într-o locuință din Verl, localitate din Renania de Nord-Westfalia, într-un congelator au fost găsite rămășițele unui bărbat dat dispărut în urmă cu aproape un an.

De asemenea, anchetatorii au descoperit și urmele unei crime brutale, astfel că un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv sub acuzația de crimă.

Experiza medico-legală a stabilit că rămășițele umane găsite în congelator aparțin unui bărbat de 62 de ani - Ralf L. - care a fost dat dispărut în noiembrie 2023. Potrivit welt.de, acesta era cunoscut ca fiind un mare consumator de alcool, văzut frecvent în vecinătatea fostei gări din localitate. 

Bărbatul de 62 de ani a murit din cauza unei lovituri puternice la cap. Apoi ar fi fost tranșat și pus la congelator de Jerzy P., de 40 de ani, cetățean polonez. Acesta a fost arestat, însă deocamdată nu a făcut nicio declarație despre cele întâmplate.

Poliția a descoperit crima datorită unui trecător atent, care a auzit cearta dintre Jerzy P. și un alt bărbat de 33 de ani sâmbătă seară. Pentru că în timpului scandalului s-a vorbit despre o crimă, trecătorul a anunțat poliția care ulterior a făcut descoperirea șocantă. 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile