Antena 3 CNN Actualitate Locale Un fermier a fost bătut cu bâta de viceprimarul unei comune din Botoșani, chiar în prezența primarului

Un fermier a fost bătut cu bâta de viceprimarul unei comune din Botoșani, chiar în prezența primarului

de Roxana Mihăiescu    |   

Un fermier italian, care locuiește în județul Botoșani, a fost bătut cu bâta de viceprimarul localității Copălău, chiar în prezența primarului. Bărbatul se afla pe un teren agricol, alături de soția sa, pentru a recolta floarea-soarelui. Femeia susține că se află în conflict cu viceprimarul de mai mulți ani, după ce le-ar fi luat peste 100 de hectare de pământ din cele 360 pe care ei le lucrează.

Incidentul a avut loc joi după-amiză, într-o localitate din județul Botoșani.

Vittorio Quattrini, un fermier italian, căsătorit cu o tânără din localitate, se afla la treierat de floarea-soarelui, de pe un teren care îi aparține.

La scurt timp, la fața locului au ajuns viceprimarul comunei, fratele acestuia și un cumnat.

Aceștia ar fi început să se ia de fermier și să-l înjure. Mai apoi, viceprimarul a luat o bâtă și a început să-l lovească pe bărbat.

Soția fermierului a început să filmeze scenele violente, moment în care a fost lovită de cumnatul viceprimarului.

În zonă a ajuns și primarul comunei, însă în sprijinul agresorului fermierilor.

„A zis că mai avem terenuri să-i dăm. Ne-a adresat injurii, el era pregătit de bătaie, după cum vorbea și ce agresiune ne adresa.

Conflictul este pornit de la domnul Ivanov (n.r. primarul comunei), probabil că de data asta l-a împins pe dumnealui în față, ca să nu mai apară el”, spune soția fermierului, pentru Antena 3 CNN.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de cercetări, de concluziile medico-legale și de poziția procesuală a victimei să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții Poliției.

Fermierii au depus mai multe plângeri la poliție în acest caz, dar susțin că autoritățile nu au luat măsuri.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile