Antena 3 CNN Actualitate Un deținut căruia i s-a dat voie să plece din închisoare nu s-a mai întors, iar acum e mobilizare uriașă pentru prinderea lui

Un deținut căruia i s-a dat voie să plece din închisoare nu s-a mai întors, iar acum e mobilizare uriașă pentru prinderea lui

de Georgiana Marina    |   

Un deținut căruia i s-a dat voie să iasă 24 de ore din închisoare nu s-a întors la penitenciar la ora stabilită prin învoire. Mai are de executat 7 luni de detenție. 

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, condamnat pentru conducerea unui vehicul fără permis.

Gheorghe Ivăncescu trebuia să se întoarcă în penitenciar luni, la ora 12.00.

El era deținut în regim deschis.

Administrația Penitenciarelor face publice semnalmentele lui și cere ajutor populației să anunțe dacă e văzut.

Deținutul are înălțimea de 165 cm, statură atletică, ochi căprui, sprâncene arcuite, față ovală, frunte lată, nas rectiliniu, ten măsliniu, păr negru, cicatrice în urma unei arsuri pe brațul drept, tatuaj antebrat drept și gât. La momentul părăsirii domiciliului (comuna Pecineaga, județul Constanța) purta tricou de culoare neagră, pantaloni lungi, de culoare bej, adidași de culoare vernil.

Pentru prinderea lui s-au trimis echipaje de la penitenciar, s-au blocat căile de acces pe drumurile pe care ar putea merge.

Fapta se pedepsește, conform articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, potrivit Administrației Penitenciarelor.

 

Subiecte în articol: detinut penitenciar Constanța Politie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile