Antena 3 CNN Actualitate Locale Un deputat PNL a lovit intenționat mașina fostei soții în trafic, apoi a amenințat-o cu bătaia

Un deputat PNL a lovit intenționat mașina fostei soții în trafic, apoi a amenințat-o cu bătaia

de Roxana Mihăiescu    |   

Deputatul PNL George Paladi și-ar fi blocat intenționat fosta soție în trafic, apoi i-a lovit masina și a amenințat-o cu bătaia. Liberalul a fost amendat și a rămas fără permis pentru 60 de zile. Poliția a deschis un dosar penal pentru amenințare.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei d eluni, 14 octombrie, în jurul orei 12.50. Potrivit IPJ Bărila, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, ulterior, deputatul în vârstă de 45 de ani și-ar fi blocat fosta soție în trafic, apoi i-a lovit autoturismul și a amenințat-o cu bătaia. 

El este acuzat de polițiști că, după comiterea accidentului, ar fi amenințat-o pe femeie. Deputatul susține că faptele s-ar fi petrecut exact invers: fosta soție ar fi intrat intenționat în mașina condusă de el, potrivit debrăila.

În urma incidentului, parlamentarul a fost amendat și a rămas fără permis pentru 60 de zile. Poliția a deschis un dosar penal pentru amenințare.

„La data 14 octombrie a.c., ora 12:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că ar fi amenințată de fostul soț.  

La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani, în urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul, provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta. 

Persoanele implicate au fost invitate la sediul poliției în vederea continuării verificărilor și a clarificării situației.

Astfel, bărbatul de 45 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 600 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile, conform O.U.G nr. 195/2002 și cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. 

Totodată, femeii i s-a adus la cunoștință faptul că are dreptul la consiliere, mediere și asistență gratuită și poate solicita instanței emiterea unui ordin de protecție în conformitate cu Legea nr. 217/2003”, a transmis IPJ Brăila.

Subiecte în articol: deputat PNL sotie agresiune trafic
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile