Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de nici doi ani a murit strivit de o piesă de mobilier, cu mama lui în casă, în Bistrița

Un copil de nici doi ani a murit strivit de o piesă de mobilier, cu mama lui în casă, în Bistrița

de Mia Lungu    |   

Un copil de un an și 11 luni a murit, luni, în urma unui accident casnic produs prin strivire, într-o casă din Bistrița, potrivit Agerpres.

"La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus ieri (luni - n.r.) un minor în vârstă de 1 an şi 11 luni în stare critică, prezentând traumatism prin strivire, pe fondul unui accident casnic.

Pacientul a fost adus de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă cu manevre de resuscitare în curs, care au fost continuate timp de 45 de minute în UPU-SMURD. Din păcate, organismul copilului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii fiind nevoiţi să declare decesul", a transmis reprezentanta SCJU.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, tragedia s-a produs într-o casă din municipiul Bistriţa, iar copilul ar fi fost lovit de un corp de mobilier.

"La data de 22 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că într-o casă din Bistriţa, un minor a fost accidentat de un corp de mobilier.

Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că, un băieţel de 1 an şi 11 luni care se afla împreună cu mama lui (de 33 de ani, din Feldru) într-un imobil din Bistriţa, ar fi fost accidentat de un corp de mobilier care ar fi căzut peste el.

Din nefericire, în urma leziunilor suferite, copilul a decedat. Poliţiştii Biroului de Investiţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ, Crina Sârb.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile