Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 6 ani și-a călcat mama cu mașina, în parcarea unui magazin din București. Femeia lăsase motorul pornit

Un copil de 6 ani și-a călcat mama cu mașina, în parcarea unui magazin din București. Femeia lăsase motorul pornit

de Ana Ciuvică    |   

O femeie a fost călcată cu maşina de unul dintre copiii ei. Aceasta se afla în parcarea unui centru comercial din Sectorul 3 al Capitalei, iar în timp ce punea cumpărăturile în portbagaj, copiii de doi, respectiv 6 ani se aflau în autoturism. Unul dintre ei a dat în marşarier, iar femeia a fost rănită grav.

Femeia în vârstă de 41 de ani a fost transportată în stare gravă la spital.

Potrivit primelor informații, femeia tocmai ieșise dintr-un magazin și punea cumpărăturile în portbagajul mașinii.

Înăuntru, cu motorul pornit, se aflau cei doi copii ai ei, în vârstă de 6 ani și 2 ani. Unul dintre copii a reușit să bage în marșarier, iar mama sa a fost prinsă sub roțile mașinii și târâtă mai mulți metri.

Mașina cu cei doi copii înăuntru a lovit mai apoi mai multe autoturisme parcate.

Polițiștii încearcă acum să își dea seama cum a fost posibil să se producă acest accident, având în vedere că este vorba despre doi copii foarte mici.

„La data de 27 august 2024, în jurul orei 13.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație, în parcarea unui centru comercial din sectorul 3.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 41 de ani, în timp ce punea cumpărăturile în portbagajul autovehiculului personal, a fost accidentată de propria mașină, în împrejurări care urmează a fi stabilite.

La acel moment în autovehicul se aflau doi copii minori, în vârstă de 2, respectiv 6 ani. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Subiecte în articol: accident în Bucureşti copil sectorul 3
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile