Antena 3 CNN Actualitate Un copil de 13 ani a fost prins la volan pe un drum din Vaslui. Mașina îi fusese dată chiar de către tatăl lui

Un copil de 13 ani a fost prins la volan pe un drum din Vaslui. Mașina îi fusese dată chiar de către tatăl lui

de Bianca Chirilă    |   

Un băiat în vârstă de 13 ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Băcani, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că cel care îi încredinţase automobilul minorului era chiar tatăl acestuia.

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad, din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în localitatea Băcani, au depistat şi oprit pentru control un autoturism, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de către un minor, în vârstă de 13 de ani, din comuna Băcani. Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredinţat, spre a fi condus, de către tatăl său, acesta nefiind prezent în autovehicul”, au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Subiecte în articol: masina politisti copil Vaslui
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile