Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil a murit după ce a fost mușcat de câinii familiei sale, la o fermă din Harghita

Un copil a murit după ce a fost mușcat de câinii familiei sale, la o fermă din Harghita

de Mia Lungu    |   

Un copil în vârstă de 11 ani din localitatea Petecu a murit, vineri, după ce a fost atacat de mai mulţi câini, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Harghita, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, acesta s-ar fi deplasat pe o păşune din apropierea locuinţei pentru a aduna animalele din ferma familiei şi ar fi fost atacat de câinii de pază.

"La data de 30 august 2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Odorheiu Secuiesc au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la decesul unui minor din localitatea Petecu.

Din cercetările preliminare efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a rezultat faptul că un copil, de 11 ani, în timp ce s-ar fi deplasat pe o păşune din apropierea imobilului de domiciliu, pentru a aduna animalele din ferma familiei, ar fi fost atacat de mai mulţi câini deţinuţi de familie pentru a asigura paza animalelor din fermă, în urma acestui atac băiatul suferind mai multe leziuni corporale.

Din păcate, membrii echipajului de ambulanţă aflaţi la faţa locului au constatat decesul minorului", au precizat reprezentanţii IJP Harghita.

Trupul copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragicul eveniment, în cauză fiind întocmit un dosar penal.

Subiecte în articol: copil muşcat caini ferma Harghita
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile