Antena 3 CNN Life Un câine de numai două kilograme și-a salvat familia de la moarte. Ce a făcut patrupedul 

Un câine de numai două kilograme și-a salvat familia de la moarte. Ce a făcut patrupedul 

O femeie din Carolina de Nord a povestit cum câinele familiei a salvat-o pe ea și cei doi copii de la moarte, după ce un urs a încercat să îi atace. 

Vineri dimineața, Merrill a deschis ușa de la casă pentru a îl lasa pe Pickles, pudelul de numai două kilograme al familiei, afarăîin curte. După numai câteva momente, un urs a intrat direct în casă. "Aș spune că ursul avea de aproximativ 100 de kilograme, era foarte agresiv și nu se temea de nimic", a declarat femeia pentru CBS 17.

Ea a spus că nu a vrut să fugă spre copiii ei deoarece se temea că ursul o va urma și va deveni și mai violent. Așa că a sărit în spatele canapelei și a început să strige la copiii ei să-și închidă ușile de la dormitor. Mama celor doi a povestit că ursul "mâraia după ea", asta până când Pickles a apărut și a atacat ursul.

"Câinele meu a apărut din senin, a început să latre și a captat atenția ursului, scoțându-l afară din casă", a povestit femeia. Dupa atac, Merrill a reușit să ducă câinele înapoi în casă și să-l ducă la veterinar, dar în cele din urmă patrupedul a murit din cauza rănilor. 

Într-o postare pe Facebook, Merrill a declarat ca au pierdut un membru important al familiei și că îl consideră pe Pickles eroul care a salvat viața întregii familii. 

Sursă: HuffPost 
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile