Antena 3 CNN Actualitate Un bătrân de 72 de ani a făcut scandal în Mureș. S-a potolit abia după ce luptătorii SAS au tras cu gloanțe de cauciuc

Un bătrân de 72 de ani a făcut scandal în Mureș. S-a potolit abia după ce luptătorii SAS au tras cu gloanțe de cauciuc

de Bianca Chirilă    |   

Un bărbat de 72 de ani din localitatea Corunca, care făcea scandal şi a început să arunce diverse obiecte spre poliţiştii sosiţi la faţa locului, a fost oprit după ce au fost trase trei focuri de armă cu bile de cauciuc, în zona picioarelor, de către lucrătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş.

„La data de 19 august 2024, în cursul dimineţii, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Miercurea Nirajului au fost solicitaţi să intervină la un scandal aflat în desfăşurare la un imobil din Corunca. La fata locului, s-a stabilit identitatea persoanei implicate, fiind vorba de un bărbat, de 72 de ani, din localitatea Corunca, care, la vederea echipajului, a început să se manifeste violent şi să arunce cu diferite obiecte. Având în vedere starea de agresivitate manifestată de cel în cauză, au fost executate trei focuri de armă, cu alice de cauciuc, în zona membrelor inferioare, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş imobilizând bărbatul în cauză”, a arătat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Înaintea ca poliţiştii să intervină, a arătat IPJ Mureş, bătrânul ar fi agresat o femeie de 74 de ani şi ar fi ameninţat, cu acte de violenţe, o altă femeie de 43 de ani.

„Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, fiind internat la psihiatrie. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest caz şi luării măsurilor legale”, a arătat IPJ Mureş. 

Subiecte în articol: trupe speciale mures politisti agresiune
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile