Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat s-a prăbușit pe stradă, dar apoi a refuzat să se urce în Ambulanță. Ce s-a întâmplat după câteva minute

Un bărbat s-a prăbușit pe stradă, dar apoi a refuzat să se urce în Ambulanță. Ce s-a întâmplat după câteva minute

Vineri dimineata, in jurul orei 08:20, Constantin Baciu a lesinat in strada, în Iași, in timp ce era in programul de lucru, urmand sa participe la o lucrare care trebuia efectuata pe Calea Chisinaului nr. 22, scrie bzi.ro. Cand au vazut ca barbatul se prabuseste, colegii sai au chemat un echipaj al ambulantei. Dupa ce a fost apelat numarul unic 112 in jurul orei 08:24, in aproximativ 15 minute a sosit un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) pentru a acorda primul ajutor. Barbatului i-a fost aplicat un pansament la nivelul fruntii, unde se lovise in momentul in care a lesinat, iar dupa alte 15 minute, in jurul orei 08:55, echipajul SMURD a parasit locatia, fara insa a transporta pacientul la spital. Constantin Baciu a iesit pe picioarele sale din masina SMURD, semn ca starea sa era una buna, insa echipajul medical trebuia sa prevada faptul ca in orice moment starea acestuia se poate inrautati, mai ales dupa ce barbatul le-a explicat ca are probleme cardiace. Barbatul a povestit celor de pe SMURD ca are o reteta cu medicamentele pe care trebuie sa le ia in cazul in care se simte rau si astfel nu doreste sa fie transportat la spital.

La doar cinci minute, un alt apel la 112 avea sa anunte de lesinul barbatului

Dupa nici cinci minute de la plecarea echipajului SMURD, Constantin Baciu a cazut din nou pe strada, semn ca starea de sanatate nu era intocmai cea stabilita de medici. In acest mod, un nou apel la numarul 112 dat de catre un paznic din apropiere a adus la locul incidentului un echipaj, al ambulantei de aceasta data.

Mai multe, pe bzi.ro.

Subiecte în articol: SMURD muncitor
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile