Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Mehedinți a fost ucis de propriul nepot. Tânărul i-a sărit în ajutor bunicii lui după un scandal: „O nenorocire”

Un bărbat din Mehedinți a fost ucis de propriul nepot. Tânărul i-a sărit în ajutor bunicii lui după un scandal: „O nenorocire”

de Bianca Chirilă    |   

Caz șocant în Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat de 41 de ani a fost ucis de propriul său nepot de 28 de ani. Bărbatul care a fost ucis își luase mama la bătaie după ce s-a întors beat acasă, iar tânărul voia să-i sară în ajutor femeii. După ce și-a ucis unchiul, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și s-a ales cu dosar penal pentru loviri cauzatoare de moarte.

Scandalul din gospodăria din Drobeta-Turnu Severin s-a iscat imediat ce bărbatul de 41 de ani s-a întors acasă. Pe fondul consumului de alcool, acesta și-a lovit propria mamă. Nepotul lui, un tânăr de 28 de ani, nu a suportat să-și vadă bunica bătută, așa că i-a sărit imediat în ajutor.

Vecină: „A venit din oraș și s-a certat cu mama lui și i-a dat o palmă și nepotul când a văzut atunci i-a dat și el un pumn și i-a rupt clavicula.”

Fără să-și dea seama de propria forță, însă, tânărul și-a lovit fatal unchiul. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul.

Vecină: „O nenorocire, o tragedie. Păcat și de ăla că se duce în pușcărie.”

Tânărul de 28 de ani a fost dus la audieri, apoi reținut de polițiști pentru 24 de ore Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte și riscă acum o pedeapsă între șase și 12 ani de închisoare.

Subiecte în articol: crima barbat ucis dosar penal scandal
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile