Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Gorj a sunat la 112 ca să spună că avea de 3 zile în mașină un șarpe

Un bărbat din Gorj a sunat la 112 ca să spună că avea de 3 zile în mașină un șarpe

de Daniela Chihaia    |   

Un echipaj de jandarmi din Gorj a avut marți o intervenție mai puțin obișnuită, după ce un bărbat a sunat la 112 ca să anunțe că avea de trei zile în mașină un șarpe mare.

Echipajul care s-a deplasat în localitatea Stejari a prins reptila, apoi a eliberat-o într-o zonă cu vegetație, departe de localitate. 

Un cetățean din localitatea Stejari a sesizat prin SNUAU 112 faptul că are în autoturism, de trei zile, un șarpe de mari dimensiuni, acesta fiind văzut de copilul său. 

La fața locului a fost direcționată o patrulă de jandarmi din cadrul Detașamentului Bărbătești care a verificat interiorul autovehiculului, găsind șarpele ascuns în tubulatura de aer. 

Șarpele de mari dimensiuni, peste 1,5 metri, a fost capturat și eliberat ulterior într-o zonă cu vegetație, departe de zona locuită. Recomandăm persoanelor care observă un șarpe, să nu se apropie de acesta, să se îndepărteze de el și să solicite sprijinul autorităților competente prin SNUAU 112”, a precizat Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj într-o postare pe Facebook.

 

Subiecte în articol: reptile serpi Gorj jandarmerie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile