Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat deghizat în femeie cerşea în Bucureşti. Avea maşina alături şi din banii primiţi de la trecători îşi plătea chiria

Un bărbat deghizat în femeie cerşea în Bucureşti. Avea maşina alături şi din banii primiţi de la trecători îşi plătea chiria

de Vlad Mironescu    |   

Un bărbat care cerşea în sectorul 6 din Bucureşti, deghizat în femeie şi susţinând că are nevoie de bani pentru o operaţie, a fost prins de Poliţia Locală.

Bărbatul purta rochie, sutien cu bureţi, dres şi espadrile, iar pe cap avea o perucă. Deghizat în femeie, cerşea în cartierul Militari, şi avea un carton pe care anunţa că vinde iconiţe cu 5 lei pentru că are nevoie de bani pentru o operaţie.

[GAL layout="5"]

El a fost identificat de Poliţia Locală drept un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Bistriţa. Tânărul le-a spus poliţiştilor că stă cu chirie într-o garsonieră din Chiajna, plătită lunar cu banii încasaţi din cerşit, iar lângă locul unde a fost prins avea parcată şi maşina în care se schimba de haine.

"Cerșetoria a devenit o artă a deghizării!", a scris Primăria Sectorului 6 pe Facebook, postând imaginile cu bărbatul deghizat în femeie, şi i-a avertizat pe cetăţeni să nu se lase păcăliţi.

Subiecte în articol: București cersetor Poliţia Locală
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile