Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat de 37 de ani s-a împuşcat în cap într-un poligon de tragere din Timişoara

Un bărbat de 37 de ani s-a împuşcat în cap într-un poligon de tragere din Timişoara

de Andeea Borboros    |    Nuțu Borboros    |   

Un bărbat de 37 de ani s-a împuşcat, vineri seară, în timp ce se afla într-un poligon de tragere din Timişoara. El a fost preluat de un echipaj medical şi dus de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Incidentul s-a petrecut într-un poligon de tragere din Timișoara, în jurul orei 19:00. Un tânăr în vârstă de 37 de ani, aflat la o sesiune autorizată de tragere, s-a împușcat în cap în fața altor trei persoane aflate la fața locului.

Martorii susțin că acesta a tras inițial două focuri de armă spre țintă, însă, în mod neașteptat, a îndreptat apoi arma, un Glok, spre propria tâmplă și a descărcat-o. Victima a căzut inconștientă, iar cei prezenți au alertat de urgență autoritățile.

Echipajele medicale sosite rapid la fața locului au început manevrele de resuscitare, în încercarea de a-i salva viața. Starea bărbatului este critică, și a fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara.

„La data de 11.10.2024, în jurul orei 19:11, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi împuşcat cu arma în timp ce se afla într-un poligon de tragere din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba despre un bărbat de 37 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui gest dramatic.

Primele indicii arată ca tânărul suferea de depresie, după ce de curând își pierduse tatăl.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile