Antena 3 CNN Externe Un bărbat care a ucis și a tranșat 42 de femei a evadat: „Avem de-a face cu un vampir, un psihopat”

Un bărbat care a ucis și a tranșat 42 de femei a evadat: „Avem de-a face cu un vampir, un psihopat”

de Ioana Coman    |   

Un bărbat care a recunoscut că a ucis și a dezmembrat 42 de femei a evadat din arestul poliției din Nairobi, Kenya. Împreună cu el au scăpat și alți 13 deținuți, potrivit poliției africane, relatează The Guardian.

Collins Khalusha, în vârstă de 33 de ani,a  fost arestat în luna iulie, după descoperirea cadavrelor într-o carieră abandonată din capitala Keniană. Polițiștii l-au descris ca fiind „un vampir, un pshiopat”.

Poliția a declarat că ofițerul responsabil și șeful cantinei de la secția Gigiri și-au dat seama că suspecții lipseau când au mers să le servească micul dejun, la ora 5.00. 

Khalusha și ceilalți deținuți, care erau de origine eritreeană și erau reținuți pentru că s-ar fi aflat ilegal în Kenya, au tăiat plasă de sârmă din celulele lor, au escaladat un perete și au fugit.

Potrivit poliției, Khalusha a mărturisit că a ucis 42 de femei în ultimii doi ani și că le-a aruncat cadavrele într-o carieră abandonată. Cel puțin 10 saci cu rămășițe de femei a fost găsiți la locul respectiv.

Evadarea celor 13 prizonieri vine la șase luni după ce Kevin Kangethe, un kenyan căutat în SUA pentru crimă, a evadat desculț dintr-o altă secție de poliție din Nairobi, la câteva minute după ce ofițerii l-au lăsat să iasă din celulă pentru a vorbi cu avocatul său. Poliția l-a arestat din nou câteva zile mai târziu.

Subiecte în articol: Kenya criminal in serie crime
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile