Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat beat și fără permis a furat o mașină și a provocat patru accidente, în București. O persoană a fost rănită

Un bărbat beat și fără permis a furat o mașină și a provocat patru accidente, în București. O persoană a fost rănită

de Mia Lungu    |   

Un bărbat în vârstă de 49 de ani aflat sub influenţa alcoolului şi cu permisul de conducere retras ar fi furat un autoturism şi ar fi provocat patru accidente rutiere în Capitală, a informat, vineri, Brigada Rutieră, potrivit Agerpres.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apeluri 112 cu privire la producerea unor accidente rutiere pe raza Sectorului 4, în care ar fi fost implicat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului.

"În jurul orei 13,25, poliţiştii Brigăzii Rutiere ajunşi la faţa locului, pe şos. Berceni numărul 35, au identificat un bărbat în vârstă 49 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele date, conducătorul auto ar fi fost implicat în patru accidente rutiere.

În urma unui accident a rezultat rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital, iar în celelalte trei accidente, au rezultat exclusiv pagube materiale. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere retras din cauze medicale", se precizează în comunicat.

Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul furase autoturismul respectiv, menţionează sursa citată.

"Conducătorul autoturismului care a fost implicat în accidentele menţionate mai sus a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", transmite Brigada Rutieră. 

Subiecte în articol: fara permis accidente București
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile