Antena 3 CNN Externe Mapamond Un bărbat a recunoscut că și-a omorât mama în direct, la TV. În acest timp, poliția îl căuta în altă parte

Un bărbat a recunoscut că și-a omorât mama în direct, la TV. În acest timp, poliția îl căuta în altă parte

de Daniela Chihaia    |   

Un italian de 50 de ani a mărturisit în direct la tv că și-a ucis mama, în timp ce vorbea cu un jurnalist, în fața casei sale. În acest timp, poliția desfășura o amplă operațiune pentru prinderea lui, folosind chiar și drone, însă nu avea niciun echipaj în apropierea locuinței bărbatului, în care, de altfel, s-a petrecut și crima.

Lorenzo Carbone a recunoscut că și-a sugrumat mama, după ce a fost găsit întâmplător în fața casei sale din Spezzano di Fiorano, provincia Modena, de către un jurnalist. Bărbatul a izbucnit în lacrimi în timp ce își mărturisea crima în interviul pe care i l-a acordat jurnalistului Fabio Giuffrida și care a fost difuzat în direct, în emisiunea Pomeriggio 5, potrivit Sky News.

În timpul interviului, plângând, bărbatul a spus: „Nu am mai suportat-o, nu mă mai descurcam cu ea”. A povestit, de asemenea, că a folosit niște dantelă pentru a o ucide, după ce a încercat diferite metode.

A fost chemată poliția și Carbone a fost ridicat și dus în arest.

Mama lui, Loretta Levrini, de 80 de ani, fusese găsită moartă în pat de către fiica ei, duminică după-amiază. Carbone a devenit imediat suspect și a fost declanșată o operațiune de căutare în care au fost implicați și pompierii și au fost utilizate drone. 

După 24 de ore, când echipajele de poliție părăsiseră zona crimei, Lorenzo Carbone a revenit spre casă. În apropiere se afla jurnalistul Fabio Giuffrida, acesta spunând ulterior că suspectul părea că vrea să se predea.

Giuffrida a povestit: „N-aș fi crezut niciodată că o să dau nas în nas cu un presupus criminal. La un moment dat am observat un bărbat care se apropia de intrarea în clădire, transpirat, confuz”.

Jurnalistul l-a întrebat cine este, la care Carbone a răspuns: „Eu sunt”, după care și-a mărturisit crima.

Subiecte în articol: crime Italia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile