Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit și alți doi sunt în stare gravă, după ce au căzut într-un bazin de canalizare, în satul Hașag din județul Sibiu

Un bărbat a murit și alți doi sunt în stare gravă, după ce au căzut într-un bazin de canalizare, în satul Hașag din județul Sibiu

Unul dintre bărbați a fost găsit în stop cardio-respirator

de Mia Lungu    |   

Trei bărbaţi au căzut, luni, într-un bazin de canalizare din satul Haşag, în comuna Loamneș din județul Sibiu. Din nefericire, unul dintre ei a decedat, iar ceilalţi doi au fost scoși în stare gravă și duşi la spital.

"Salvatorii au ajuns la faţa locului. Este vorba despre un bazin de canalizare. Trei persoane de sex masculin au fost extrase din bazin", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.ro.

Astfel, un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a suferit un traumatism facial, a fost extras conştient, a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi este transportat la UPU Sibiu.

De asemenea, un bărbat în vârstă aproximativ 37 de ani care se afla în stop cardio-respirator a fost supus manevrelor de resuscitare. El a răspuns acestor manevre şi a fost dus la UPU Sibiu.

"Al treilea bărbat, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost extras, însă, din nefericire, acesta nu a putut fi salvat, medicul prezent declarând decesul acestuia", arată sursa citată.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile