Antena 3 CNN Externe Diaspora Un bărbat a murit după ce a fost aruncat la canal, legat de mâini și de picioare, în Bruxelles. Poliția crede că este român

Un bărbat a murit după ce a fost aruncat la canal, legat de mâini și de picioare, în Bruxelles. Poliția crede că este român

de Naty Badea    |   

Poliția belgiană face un apel public pentru a elucida un caz în care un bărbat a murit, după ce a fost imobilizat cu frânghii și aruncat într-un canal din Bruxelles.

Acest bărbat era viu în momentul în care a fost descoperit, însă ulterior a decedat la spital.

Un element neobișnuit al acestui caz este că victima a fost descoperită la începutul lunii aprilie, iar autoritățile fac apel abia acum la populație, pentru a furniza amănunte menite să ajute ancheta.

"Un bărbat a fost recuperat viu din canalul de lângă Piața Jules de Trooz din Bruxelles la 9 aprilie 2024, în jurul orei 9.00. Mâinile și picioarele victimei erau legate cu frânghii galbene și cu un lacăt. Bărbatul a decedat după ce a fost transportat la spital", se arată în comunicatul poliției.

"Este vorba despre o persoană care are 1,83 metri înălțime, o constituție normală și păr lung, șaten. În momentul descoperirii sale, purta pantaloni de culoare albastru deschis, o jachetă Sheltersuit albastru cu alb și adidași Asics tricolori în culorile albastru, portocaliu și alb. Bărbatul în cauză ar putea fi Răzvan Sebastian Marinică, cetățean român", mai precizează sursa citată.

Autoritățile belgiene fac apel la cei care îl recunosc pe bărbat să contacteze poliția prin e-mail la adresa avisderecherche@police.belgium.eu sau la numărul de telefon gratuit 0800/30.300.

Anchetatorii fac, de asemenea, apel la eventualii martori ai împrejurărilor în care victima a fost aruncată în canal să ia legătura cu poliția prin căile indicate.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile