Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul partidului AUR, la Drobeta-Turnu Severin. Ce a urmat apoi

Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul partidului AUR, la Drobeta-Turnu Severin. Ce a urmat apoi

de Roxana Mihăiescu    |   

Un bărbat a intrat cu pistolul în sediul AUR din Drobeta Turnu Severin, a pus arma pe un scaun, apoi a început să îl privească insistent pe un consilier local. 

Bărbatul l-a fixat cu privirea pe consilierul respectiv după ce acesta ar fi sesizat autoritățile de prezența lui.

„La data de 28 septembrie a.c., ora 17.00, Poliţia municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin plângere de un bărbat, de 41 de ani, cu privire la faptul că, în intervalul orar 13.00-13.40, în timp ce se afla în sediul unei filiale locale a unui partid politic, în incinta locaţiei ar fi intrat un bărbat care s-ar fi aşezat lângă acesta, după care ar fi scos un pistol pe care l-ar fi pus pe scaun şi ar fi început să privească insistent persoana care a sesizat evenimentul.

Ulterior, bărbatul a fost scos afară din sediul respectiv de un alt bărbat, de 50 de ani, din municipiu Drobeta-Turnu Severin”, a transmis, duminică, IPJ Mehedinţi.

Individul a fost scos în cele din urmă din clădire. La scurt timp, a fost prins de polițiști, iar arma s-a dovedit a fi o jucărie.

„Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 septembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea unei măsuri preventive”, a precizat IPJ Mehedinţi.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile