Antena 3 CNN Externe Un bărbat a fost mușcat de un piton, în timp ce stătea pe toaletă

Un bărbat a fost mușcat de un piton, în timp ce stătea pe toaletă

de Laura Dinu    |   

Un bărbat din Nonthaburi, Thailanda, a fost mușcat de un șarpe în timp ce stătea pe toaletă.

Bărbatul s-a trezit și a mers direct la baie, ca de obicei. Și-a respectat rutina din fiecare dimineață, trăgând apa înainte de a se așeza, pentru a evita eventuale surprize nedorite. Însă imediat ce s-a așezat, a simțit o mușcătură într-o zonă foarte sensibilă, scrie aseannow.com.

Durerea a fost extrem de puternică, așa că, din disperare, a întins mâna și, spre șocul său, a apucat de cap un șarpe care își înfipsese colții în pielea lui.

De frică, a sărit în picioare și a încercat să țină șarpele. În acel moment nu mai simțea durerea, ci doar frica. Ținându-l de cap, bărbatul a încercat să tragă șarpele din vasul de toaletă, însă acesta era foarte puternic și nu ceda. Fiind în șoc, bărbatul a observat peria de toaletă din apropiere, a apucat-o și a început să lovească șarpele în mod repetat, uitând că încă îl ținea de gât cu cealaltă mână.

A ajuns să-și lovească propriile degete în această luptă, deși nu mai simțea niciun fel de durere. A continuat să lovească până când șarpele a rămas inert. După aceea, l-a tras cu grijă din toaletă și l-a lăsat să zacă pe podea, mort.

A chemat imediat paza complexului pentru a se ocupa de șarpe și a rugat un vecin să-l ducă la spital. Din fericire, a fost vorba doar despre un piton neveninos. Mușcătura a lăsat o urmă adâncă însă, iar smulgerea șarpelui a cauzat răni suplimentare.

El a postat pozele pe Facebook ca un avertisment asupra pericolelor din sezonul ploios, în special în zonele inundate.

Subiecte în articol: sarpe Thailanda piton
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile