Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost atacat de urs, în Bistrița-Năsăud. În ce stare se află

Un bărbat a fost atacat de urs, în Bistrița-Năsăud. În ce stare se află

de Ioana Coman    |   

Un bărbat a fost atacat de un urs, luni după-amiază, la marginea localităţii Sântioana din comuna Mărişelu, judeţul Bistriţa-Năsăud. Victima a fost transportată la spital cu răni multiple.

ACTUALIZARE 22:20 Bărbatul a fost transportat la spitalul din Bistriţa cu multiple leziuni la nivelul toracelui şi al picioarelor.

"Bărbatul de 43 ani, atacat astăzi de urs pe raza localităţii Sântioana, este în curs de investigaţii în Unitatea de Primire a Urgenţelor-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Pacientul este stabil hemodinamic şi respirator, conştient, cooperant şi prezintă multiple leziuni la nivelul toracelui şi membrelor inferioare. Va rămâne internat la Secţia Chirurgie generală pentru supraveghere şi tratament de specialitate", a transmis reprezentanta SCJU.

Primarul comunei Mărişelu, Horea Petruţ, a precizat pentru AGERPRES că bărbatul rănit este un localnic din Sântioana care, din primele informaţii, ar fi mers să îşi îngrădească un teren agricol cu gard electric, moment în care a fost atacat de o ursoaică cu doi pui. 

Bărbatul ar fi suferit răni la un picior şi în zona lombară.

ȘTIREA INIȚIALĂ „Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervine pentru acordarea primului ajutor unui bărbat atacat de urs în extravilanul localităţii Sântioana”, a informat ISU Bistriţa-Năsăud, potrivit Agerpres.

Din primele informaţii, bărbatul este conştient, cu leziuni la nivelul unui membru inferior şi în zona lombară.

Potrivit sursei citate, intervenţia este în dinamică.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile