Antena 3 CNN Externe Momentul dramatic în care un avion cu 61 de oameni la bord se prăbușește în Brazilia. Toți pasagerii au murit

Momentul dramatic în care un avion cu 61 de oameni la bord se prăbușește în Brazilia. Toți pasagerii au murit

de Ioana Coman    |   

Un avion de pasageri s-a prăbușit, vineri, în statul Sao Paulo din Brazilia. Toate cele 61 de persoane aflate la bord au murit.

UPDATE Compania aeriană Voepass precizează că, de fapt, 61 de persoane se aflau la bordul aeronavei în momentul tragediei. Inițial, reprezentanții companiei au transmis că ar fi fost vorba despre 62 de pasageri.

„Compania regretă să informeze că toate cele 61 de persoane aflate la bordul zborului 2283 au murit pe loc”, a transmis Voepass.

Toți pasagerii au murit

UPDATE „Nu există supraviețuitori”, au anunțat autoritățile ajunse la fața locului.

Potrivit colonelului Emerson Massera de la poliția militară braziliană, flăcările sunt ținute sub control, însă aproximativ 50 de pompieri încă lucrează pentru a lichida incendiul.

„Este o scenă foarte tristă. Munca noastră acum se concentrează pe curățarea zonei, astfel încât investigarea și identificarea cadavrelor să poată continua”, a spus el.

Avionul s-a prăbușit într-o zonă rezidențială

UPDATE Apărarea Civilă din Brazilia a anunțat că avionul s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din cartierul Capela din Vinhedo și a lovit mai multe case, potrivit CNN.

UPDATE Vorbind la un eveniment, președintele brazilian Lula da Silva a spus că „se pare” că toți pasagerii ar fi murit în accident.

„Aș dori ca toată lumea să se ridice astfel încât să putem păstra un minut de reculegere pentru că tocmai s-a prăbușit un avion în orașul Vinhedo, în São Paulo, cu 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului și se pare că toți au murit”, a spus el.

Avionul ATR-72 operat de compania Voepass Linhas Areas zbura de la Cascavel, statul brazilian Parana, către Guarulhos, în Sao Paulo.

La bordul aeronavei se aflau 62 de oameni, dintre care 58 erau pasageri, iar patru erau membri ai echipajului, transmite compania aeriana Voepass, într-un comunicat de presă preluat de CNN.

„Nu există încă nicio confirmare a modului în care s-a produs accidentul sau a situației actuale a persoanelor aflate la bord”, se mai arată în comunicat.

Serviciile de salvare din Sao Paulo au confirmat în social media prăbuşirea aeronavei la Vinhedo, în statul Sao Paulo, menţionând că au trimis şapte echipe de salvare în regiune.

Televiziunea GloboNews din Brazilia a prezentat imagini cu o zonă mare în flăcări şi cu fum ieşind din fuselajul unui avion.

Imagini suplimentare difuzate de GloboNews au arătat un avion ce se afla în picaj.

 

Subiecte în articol: Brazilia avion prabusit Sao Paulo
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile