Antena 3 CNN Actualitate Un autobuz cu pasageri a fost la un pas să se izbească de un bloc, după ce șoferul a încercat să evite o mașină. 6 oameni, răniți

Un autobuz cu pasageri a fost la un pas să se izbească de un bloc, după ce șoferul a încercat să evite o mașină. 6 oameni, răniți

de Bianca Chirilă    |   

Un autobuz plin cu pasageri a fost pe punctul de a lovi un bloc din Reșița, plin cu locatari. Cel puțin șase persoane au fost rănite, după ce șoferul autobuzului a evitat în ultima clipă o șoferiță care i-a tăiat calea. 

Luni, la ora 15:44, polițiștii au fost anunțați că pe cel mai aglomerat bulevard din Reșița s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autobuz și un autoturism.

Conform celor spuse de șoferul autobuzului, la un moment dat, de pe o stradă laterală, i-a ieșit brusc în față un autoturism condus de o șoferiță. Pentru a evita impactul șoferul a tras puternic stânga de volan, ieșind cu autobuzul de pe carosabil, a urcat peste bordură, pe trotuar, a ajuns în spațiul verde al unui bloc și s-a oprit la o palmă de geamul blocului.

Șase călători au suferit răni și au fost transportați la spital, unii cu atac de panică.

Circulația este blocată în prezent în zonă. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Subiecte în articol: autobuz Reşiţa accident
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile