Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost prins în timp ce fura mâncarea bolnavilor

Un angajat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a fost prins în timp ce fura mâncarea bolnavilor

de Gabriela Mladin    |   

Angajatul a fost prins, în urmă cu câteva zile, furând mâncarea bolnavilor. Conducerea unității medicale a deschis o anchetă internă și cercetează situația, la fel și polițiștii care i-au întocmit dosar penal pentru furt. 

Angajatul lucrează la bucătăria Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, iar în urmă cu câteva zile, bărbatul a fost prins de către colegii de serviciu în timp ce fura mâncarea bolnavilor. 

Aceștia au sunat imediat la 112 pentru a reclama fapta individului. 

Polițiștii l-au prins în flagrant pe angajat, iar când au percheziționat autoturismul acestuia au văzut că mașina era plină cu alimente, printre ele și fructe care trebuiau să ajungă pe masa pacienților. 

Ajutorul de bucătar, în vârstă de 38 de ani, a fost angajat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu în urmă cu trei ani.

Conducerea spitalului a deschis o anchetă internă și îl cercetează acum pe salariatul care le-a furat mâncarea bolnavilor, însă comisia de disciplină nu s-a întrunit până în momentul de față.

De asemenea, polițiștii îl cercetează într-un dosar penal pentru furt calificat.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile