Antena 3 CNN Actualitate Locale Un angajat al MApN a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un angajat al MApN a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri. Bărbatul a fost arestat preventiv

de Andreea Ştefan    |   

Un militar a fost reţinut de procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Târgu Mureş, după care a fost arestat de Tribunalul Militar Cluj Napoca, acesta fiind prins în flagrant în timp ce comercializa substanţe psihoactive.

„La data de 15.07.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus reţinerea unui inculpat (militar), cercetat pentru comiterea infracţiunii de efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Măsura a fost luată după ce, în aceeaşi zi, acesta a fost prins în flagrant în timp ce vindea cantitatea de aproximativ 500 de grame de substanţă psihoactivă (2 MMC)", se arată într-un comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Târgu Mureş.

În cursul zilei de marţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Cluj Napoca a dispus măsura arestării preventive a inculpatului, pe o durată de 30 de zile, a mai transmis sursa citată.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş.

Subiecte în articol: MApN DIICOT droguri prins în flagrant
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion