Antena 3 CNN Externe Un american a ratat jackpotul la loterie cu un singur număr. A doua zi, a câștigat 800.000 de dolari la același joc

Un american a ratat jackpotul la loterie cu un singur număr. A doua zi, a câștigat 800.000 de dolari la același joc

de Andreea Ştefan    |   

Un bărbat din Michigan a câștigat recent aproape 800.000 de dolari la loterie, după ce în ziua precedentă, la același joc, a ratat jackpotul cu un singur număr, potrivit Fox Business. Bărbatul, care a ales să-și păstreze anonimatul, a câștigat jackpotul din 27 iulie de la loteria din Michigan, conform unui comunicat de presă din 8 august de pe site-ul loteriei. 

Numerele sale câștigătoare 2-5-17-21-30 i-au adus jackpotul de 795.905 dolari. Cu o zi înainte, a nimerit patru numere și a câștigat doar 100 de dolari. 

„Întotdeauna cumpăr bilete dacă jackpotul este mai mare de 250.000 de dolari", a declarat bărbatul, care locuiește în comitatul Macomb. „De obicei, îmi cumpăr biletele din magazin, dar în noaptea extragerii mi-am dat seama că uitasem să cumpăr câteva, așa că am intrat pe site și am cumpărat două". 

Unul dintre aceste bilete s-a dovedit a fi marele câștigător, dar bărbatul a spus că inițial nu a știut despre ce sumă este vorba.

„După extragere, am văzut un e-mail de la loterie care spunea că am câștigat 1 dolar la extragere. Am crezut că doar atât am câștigat, până când am primit un alt e-mail care îmi spunea să mă conectez la contul meu pentru a-mi revendica premiul", a declarat bărbatul pentru loterie. 

După ce s-a logat, bărbatul a văzut că a câștigat de fapt jackpotul. 

„Primul meu gând a fost că a fost o înșelătorie", a spus el. „Acum, când mă aflu la biroul loteriei pentru a-mi revendica premiul, încep să îmi dau seama că acest lucru este real." 

Câștigul jackpot al bărbatului a fost doar cel mai recent în ceea ce a fost o săptămână norocoasă de extrageri, a spus el. 

Cu o zi înainte, el a nimerit patru din cele cinci numere, câștigând al doilea premiu al jocului, de 100 de dolari.

„Ceea ce este nebunesc este că, cu o seară înainte, am nimerit patru din cinci numere pe biletul meu și m-am gândit: Am fost atât de aproape!", a spus el.

„Eram entuziasmat că am câștigat 100 de dolari, dar dezamăgit că am fost la un număr distanță de un premiu jackpot mare."

În seara următoare, a câștigat jackpotul, ceva ce „nu și-ar fi putut imagina niciodată". 

Bărbatul a declarat că intenționează să își investească câștigurile. 

Subiecte în articol: loto loterie jackpot
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile