Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un alt antrenor din Liga I, Eduard Iordănescu, are probleme de sănătate

Un alt antrenor din Liga I, Eduard Iordănescu, are probleme de sănătate

După stopul cardio-respirator suferit de antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, un alt tehnician din Liga I se confruntă cu probleme de sănătate. Este vorba de Eduard Iordănescu, fiul fostului selecționer Anghel Iordănescu, actualul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaș.

"Tehnicianul Edi Iordănescu nu se află în aceste zile alături de echipă. Cauza o reprezintă o serie de probleme de sănătate apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni, pe care acesta a încercat să le gestioneze, însă care îi afectau foarte mult activitatea. Analizele făcute până în prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat. Din acest motiv, Edi Iordănescu a decis că este mai bine să vadă ce poate face pentru a-și putea desfășura din nou activitatea la capacitate maximă.

În aceste zile el va face din nou o serie de analize, iar în funcție de rezultatul acestora va decide ce este de făcut în perioada imediat următoare.

Pe această cale îi urăm multă sănătate lui Edi Iordănescu și îl așteptăm să revină cât mai repede alături de echipă!", se arată într-un mesaj postat de cluj.

Iordănescu Jr. a fost foarte aproape să se mute la FCSB în vară. Edi Iordănescu are 41 de ani.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile