Antena 3 CNN Actualitate Un adolescent din București, reținut după ce a furat țigări dintr-un magazin și a lovit cu satârul un bărbat care încerca să-l oprească

Un adolescent din București, reținut după ce a furat țigări dintr-un magazin și a lovit cu satârul un bărbat care încerca să-l oprească

Un băiat de 15 ani a fost arestat preventiv după ce a furat trei pachete de țigări dintr-un magazin din Sectorul 1 al Capitalei. După ce a luat-o la fugă, adolescentul a lovit cu satârul în cap un bărbat care a încercat să îl prindă.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au transmis, vineri, că procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat în vârstă de 15 ani, cercetat pentru tâlhărie calificată şi tentativă de omor.

”La data de 25.07.2024, în jurul orei 09:20, inculpatul a mers la un magazin alimentar situat în sectorul 1 Bucureşti, iar după ce a primit de la vânzătoare trei pachete de ţigări, a fugit din magazin fără a plăti bunurile. Mai multe persoane care au observat incidentul au plecat în urmărirea inculpatului care, în momentul în care a fost prins de unul dintre bărbaţii care alergau după el, a scos un satâr pe care îl ţinea ascuns în pantaloni şi, pentru a-şi asigura scăparea, l-a lovit pe bărbatul respectiv cu satârul în zona capului, în repetate rânduri, până ce a fost imobilizat de ceilalţi martori”, au arătat procurorii.

Bărbatul rănit, care are plăgi tăiate la cap şi la braţele cu care s-a apărat, a primit îngrijiri medicale şi este în prezent în afara pericolului.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Subiecte în articol: București furt tigari
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile