Antena 3 CNN Externe "Mamă, sunt în flăcări. Nu contează, am fost foarte fericită": Ultimul apel al unei tinere care a murit într-un incendiu din Paris

"Mamă, sunt în flăcări. Nu contează, am fost foarte fericită": Ultimul apel al unei tinere care a murit într-un incendiu din Paris

Ultimele cuvinte spuse de Adèle Gorgatchev, fata care a murit în incendiul de pe strada Erlanger din Paris.

de Ştefan Petrică    |   

Incendiul a izbucnit pe 5 februarie 2019, într-un bloc din strada Erlanger, arondismentul 16 din Paris.

Caua acestuia a fost disputa între doi vecini, dintre care unul cu probleme psihice. În urma incendiului au fost 10 morți și 90 de răniți.

O tânără prinsă în flăcări a vrut să-i spună mamei sale în ultimele clipe de viață tot ce nu a apucat până atunci.

La patru ani după tragedie a început procesul în care un pompier este martor. El și-a amintit de fata de la etajul 8, blocată de flăcări pe balcon, care stătea și-a petrecut ultimele 50 de minute din viață la telefon, cu mama sa, în timp ce îi aștepta pe salvatori.

Citeşte şi: ”Am fiori pe șira spinării când vă văd atât de aprinsă în subiect” | Scrisoarea anonimă pentru o profesoară din Timișoara

A vrut să-i spună că o iubește și că a fost fericită, știind că nu mai poate fi salvată, iar gândul și vocea celei mai dragi ființe i-a făcut sfârșitul mai ușor.

Adèle Gorgatchev avea 32 de ani.

"La final, mi-a spus că este în flăcări. Mi-a spus că am fost o mamă minunată și am știut că este finalul”, a povestit mama tinerei"

Pompierul care a fost martor, a povestit în fața magistraților ultimele minute din viața fetei, în timp ce încerca să ajungă la ea să o salveze.

Aflată pe balcon și la telefon cu mama sa, Adèle Gorgatchev i-a povestit că flăcările sunt pe punctul să ajungă în apartamentul său. "Explodează toate ferestrele”, spunea tânăra aflată la etajul 8, potrivit Yahoo News.

Subiecte în articol: paris incendiu Adèle Gorgatchev a murit
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile