Antena 3 CNN Show Tabloid Ultimele cuvinte pe care Cathriona White i le-a transmis lui Jim Carrey. Ce i-a scris actorului în biletul de ADIO

Ultimele cuvinte pe care Cathriona White i le-a transmis lui Jim Carrey. Ce i-a scris actorului în biletul de ADIO

Fosta iubită a lui Jim Carrey, Cathriona White, a lăsat un bilet de adio înainte de a de sinucide luând o supradoză de medicamente, în 28 septembrie anul trecut.

Potrivit Mirror, care citează TMZ, în biletul ei de adio aceasta i-a scris lui Jim Carrey că nu mai are voința să treacă peste despărțirea care i-a frânt inima.

”Am petrecut trei zile în care nu mi-a venit să cred că nu ești aici. Aș putea supraviețui deși am inima frântă, aș putea, însă nu mai am voința să o fac, de data asta. Îmi pare rău că tu ai crezut că nu îți sunt alături. Am încercat să îți ofer ce am avut eu mai bun”, ar fi scris Cathriona în biletul ei de ADIO.

Imediat după ce a aflat despre tragica moarte a fostei sale iubite, Jim Carrey a declarat că este "şocat şi profund întristat de decesul dragei Cathriona". "Era o floare irlandeză delicată şi cu adevărat plăcută, prea sensibilă pentru această lume", a scris el într-un comunicat preluat de AFP.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet