Antena 3 CNN Show Showbiz Ultima declarație făcută de Răzvan Ciobanu într-o emisiune televizată: „Toată viața mi-a fost frică”

Ultima declarație făcută de Răzvan Ciobanu într-o emisiune televizată: „Toată viața mi-a fost frică”

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paști într-un cumplit accident rutier. Într-un ultim interviu, creatorul de modă recunoștea că a apelat la chirurgia estetică și că nu voia să se oprească. 

„Toată viața mi-a fost frică de abdominoplastie. Mi se părea ceva groaznic! M-am tăvălit pe jos de frică. Am întrebat medicul dacă o să mă doară. Nu a fost așa! Doare. Dar nu doare să mori. A fost o zi în care a durut. Atât! Doare o zi! Mai trebuie să-mi fac picioarele. Nu pot să mă opresc, trebuie să merg până la capăt, dacă mi-am făcut brațele și abdomenul”, declara designerul la Kanal D.

Creatorul de modă recunoștea totodată că este în căutarea unui partener de viață. „Sunt singur. Deci vă rog! Poate să vină și fără cal alb. Poate să aibă o mașină. Ar trebui să mă suporte, să înțeleagă business-ul pe care îl am, că primesc fel și fel de mesaje, să fie matur", a precizat Răzvan Ciobanu.

 

Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?