Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"

Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"

de Ioana Dobre    |   

Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, despre beneficiile uleiului de lavandă.

„Știm că dacă îl adăugăm în cada cu apă, să facem baie, este relaxant și ne ajută la somn”. Acest ulei are multe alte utilizări terapeutice valoroase: „Ajută la detașare, când suntem tensionați, când avem o trăire puternică.”

Uleiul de lavandă este eficient pentru pielea iritată și pentru „urticariile pe sistem nervos”. Totodată, este „un antidepresiv de altfel foarte, foarte bun” și „ajută la somn mai adânc”. Uleiul este descris ca fiind „uleiul detașării, al eliberării de griji. Liniștește mintea foarte bine și ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți”, a spus Lidia.

Subiecte în articol: leacul zilei Lidia Fecioru
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile