Antena 3 CNN Politică UDMR l-a desemnat pe Kelemen Hunor candidat la Preşedinţia României. Care este principala problemă a României în viziunea sa

UDMR l-a desemnat pe Kelemen Hunor candidat la Preşedinţia României. Care este principala problemă a României în viziunea sa

de Milena Niță    |   

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost desemnat, vineri, de Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) candidat la funcţia de preşedinte al României, potrivit agerpres.ro.

„Astăzi am primit sarcina din partea colegilor mei să fiu candidat la alegerile prezidenţiale din 2024 şi am spus că în aceste condiţii opţiunea mea contează mai puţin, este important interesul şi punctul de vedere al majorităţii şi interesul comunităţii noastre politice. 

Voi fi candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale din 2024 şi sunt convins că în această perioadă, până la alegeri, vom reuşi să aducem în discuţie teme importante pentru fiecare om, pentru români, pentru maghiari, pentru orice om din România, pentru fiecare comunitate, fiindcă există probleme foarte serioase, care trebuie discutate, dar care trebuie şi rezolvate”, a declarat Kelemen Hunor, după şedinţa CRU.

El a mai spus că principala problemă în România o reprezintă lipsa de încredere.

„Mă gândesc în primul rând la lipsa de încredere. Lipsa de încredere în societate, între societate şi stat, între omul de rând şi instituţiile statului, oriunde mergem vedem că oamenii sunt curioşi, sunt nemulţumiţi, fiindcă nu sunt trataţi în mod corespunzător, corect şi cu demnitate de către marea majoritate a instituţiilor statului”, a afirmat liderul UDMR.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile