Antena 3 CNN Life Turiștii dau o avere pe o cameră la hotelul la care ajung după ce urcă pe munte o oră și coboară în mină 2 ore. Dar spun că dorm bine

Turiștii dau o avere pe o cameră la hotelul la care ajung după ce urcă pe munte o oră și coboară în mină 2 ore. Dar spun că dorm bine

de Naty Badea    |   

Hotelul unic în lume se află în Țara Galilor, sub pământ, lucru care îl face atractiv pentru turiștii în căutare de experiențe inedite. 

Însă clienții acestui hotel trebuie să fie și amatori de aventuri, asta pentru că drumul este o experiență unică și foarte dificilă. Ca să ajungă la mina unde se află hotelul la 419 metri adâncime, turiștii trebuie să urmeze un traseu abrupt prin munți care durează 45 de minute 

Odată ajunși la intrarea în mină, turiștii trebuie să se echipeze cu lanterne, căști, hamuri și cizme și să facă o nouă călătorie care durează alte două ore și presupune escaladări, tironiene spectaculoase, dar și traversarea unor camere inundate. 

[GAL layout="5"]

La hotel oaspeții sunt întâmpinați cu băuturi calde și mâncare bună și pot opta pentru cabine pentru două persoane sau pentru o cameră romantică. Temperatura medie constantă este de 10 grade Celsius, iar noaptea sunt mereu prezenți un ghid și un membru al personalului tehnic pentru a rezolva eventualele probleme ce pot apărea într-un asemenea loc. 

Energia electrică, dar și conexiunea la internet sunt alimentate cu ajutorul unor baterii de 12 volți, încărcate printr-un sistem de microturbine hidraulice care folosește puterea apei care curge în mină.

Apa curentă, pe de altă parte, provine de la un izvor din interiorul minei și are o calitate excepțională.

Turiștii care au beneficiat de cazare la hotelul din mină spun că, deși au plătit mult, totuși experiența inedită și plină de adrenalină a meritat.

Subiecte în articol: hotel tara galilor inedit
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile