Antena 3 CNN Actualitate Capcanele în care cad tot mai mulți turiști români. Au plătit pentru cazare la un hotel care nu există din Mamaia

Capcanele în care cad tot mai mulți turiști români. Au plătit pentru cazare la un hotel care nu există din Mamaia

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Val de plângeri penale după ce mai mulţi turişti au plătit pentru cazare la un hotel care nu există din Mamaia. În realitate, acest hotel este închis de 2 ani.

Politiştii îi caută acum pe indivizii care i-au înşelat pe oameni.

Ca să evităm o astfel de ţeapă este recomandat să verificăm recenziile. Mai exact, este important să fie cât mai multe şi mai diferenţiate. Un al doilea lucru la care trebuie să fim atenţi este locaţia hotelului. Aceasta ar trebui să fie aceeaşi indiferent de platforma de căutare.

Reprezentanţii Asociaţiei Agenţiilor de Turism îi avertizează pe turiştii care vor să îşi cumpere o vacanţă să o facă doar de la agenţii de turism acreditate, dar şi să facă asigurări de călătorie astfel încât în caz de nevoie să îşi poată recupera bani.

Ce spune Poliţia

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, privind mai multe persoane ce ar fi fost înșelate cu diverse sume de bani, achitate în schimbul cazării într-un hotel din stațiunea Mamaia Nord, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La Poliția Orașului Năvodari au fost înregistrate cinci plângeri penale, în cuprinsul cărora persoanele vătămate au sesizat faptul că ar fi fost înșelate cu sume cuprinse între 1.000 și 1.300 de lei, achitate în schimbul cazării într-un hotel care, în realitate, nu ar exista.

În fiecare cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptelor și luării măsurilor legale ce se impun, se arată în comunicatul Poliției Constanța.

Subiecte în articol: plangeri penale Mamaia hotel turisti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet