Antena 3 CNN Externe Bărbat, la un pas de moarte după ce a băut apă din piscină în Bali pentru o poză | S-a îmbolnăvit cu ”burta de Bali”

Bărbat, la un pas de moarte după ce a băut apă din piscină în Bali pentru o poză | S-a îmbolnăvit cu ”burta de Bali”

Un turist din Australia a ajuns la spital după ce a băut apă din piscină în Bali pentru a-și face o poză. Apa era contaminată și astfel bărbatul s-a îmbolnăvit cu „burta de Bali”, cum o numesc turiștii.

de Ioana Mircea    |   

Pentru a se distra, un turist din Australia a făcut un gest care ar fi putut să îi aducă moartea. A vrut să facă o poză haioasă, dar a ajuns la spital.

Isaac Power a fost internat după ce a băut apă contaminată din piscină, pentru o fotografie. Turiştii numesc afecțiunea „burta de Bali”.

Tânărul a avut noroc pentru că în zonă era un grup de medici, care i-au oferit asistenţă medicală de urgenţă.

Turistul a reușit să distribuie fotografia cu el în piscină în timp ce bea apă de la o statuie pentru o farsă destinată unei pagini de Facebook numită Bali Bogans. 

Apoi a distribuit  o poza cu el la spital și a spus că este în viață.

Sute de turişti din Bali au comentat, unii simpatizând, iar alţii ironizându-l pentru ''eroarea sa de începător'', de a bea din piscina aflată la hotelul unde s-a cazat.

„Burta de Bali” este o afecţiune ce apare în urma ingerării de mâncare sau lichide care conţin anumite virusuri şi bacterii şi are simptome precum diaree, crampe, ameţeală şi dureri stomacale.

Dacă starea de rău persistă mai multe zile, specialiştii recomandă vizita la urgenţă, mai ales dacă persoana varsă cu sânge sau flegmă, are febră şi dureri de stomac.

Prin urmare, fie că este Bali sau altă destinaţie exotică, sfaturile clasice rămân în vigoare: turiştii trebuie să consume doar alimente ambalate şi apă îmbuteliată, potrivit Mediafax.

Subiecte în articol: Bali
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile