Antena 3 CNN Actualitate Tudorel Butoi, despre motivul crimei de la Mangalia: ”O să vedeți că despre asta este vorba! Acest mobil este foarte puternic, generator de agresivitate!”

Tudorel Butoi, despre motivul crimei de la Mangalia: ”O să vedeți că despre asta este vorba! Acest mobil este foarte puternic, generator de agresivitate!”

Loredana, tânăra de 18 ani care și-a ucis colega de cameră într-un hotel din Saturn, unde cele două munceau, a fost reținută pentru 30 de zile.

de Laura Dinu    |   

Fata și-a recunoscut fapta și a povestit în fața anchetatorilor cum s-a întâmplat totul. 

Aceasta spune că a ucis-o pe Alina, a băgat-o într-o valiză, a chemat un taxi și a cărat-o în parc, unde i-a abandonat trupul neînsuflețit. 

Se pare că, deși se cunoșteau încă din perioada grădiniței și erau cele mai bune prietene, în ultima perioadă, între ele exista o relație tensionată. Alina s-a plâns în nenumărate rânduri prietenului ei, dar și mătușii care o avea în custodie, că Loredana o ceartă continuu, pornind de la lucruri nesemnificative. 

Mai mult decât atât, Loredana obișnuia să îi scrie lui Sergiu, iubitului Alinei, ca fata îl înșală și că ar fi mai bine să se despartă de ea. 

Citește și: ”A ucis-o, a pus-o în valiză, a coborât-o și a chemat un taxi”. Procurorul care se ocupă de caz a explicat ce s-a găsit în camera fetelor după crimă

”O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia”

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că motivul cel mai probabil a fost gelozia, care este un mobil puternic, generator de agresivitate. 

”Au mai fost crime în care o femeie a ucis-o pe alta. O să vedeți până la sfârșitul acestei cercetări că în joc este componenta sexuală și anume gelozia, invidia pe care o poartă una dintre ele vizavi de cealaltă. 

Acest mobil este foarte puternic și foarte generator de agresivitate. Atunci când apare între două femei, un bărbat, am mai avut chestiuni de genul acesta, nu se pune problema a nu se deșira întregul fir în conformitate cu adevărul.  

Citește și: ”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist...” Povestea tragică a Alinei, fata ucisă la Mangalia

Fata este învățată cu munca, învățată de mică cu greutățile, la hotel muncește... Ridică mese, scaune, covoare, etc Deci problema care s-ar pune dacă a putut sau nu să ducă trolerul și cadavrul este exclusă.  

În ceea ce privește alte două persoane care apar ca umbre, neidentificate, sunt probleme de văzut, din punctul meu de vedere dacă ar fi fost și participarea a încă două persoane în povestea aceasta, până acum parchetul pe interogatoriile încrucișate și detaliate ne-ar fi pus în fața acestei variante. Deci este posibil ca mărturisirea fetei să fi fost completă și să fie corespunzătoare adevărului.  

Citește și: ”Nu înțeleg, ce e cu tine?” Ultimele mesaje găsite pe telefonul Alinei, fata ucisă la Mangalia, schimbate cu iubitul ei în dimineața crimei

Această tânără va fi supusă unei expertize medico-legale psihiatrice, pentru că are 18 ani și este vorba despre infracțiunea de omor. Medicul legist, în comisie, își va expune și el opinia de specialitate cu privire la discernământ.  

Să așteptăm cu încredere rezultatele anchetei”, a explicat profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, la Antena 3 CNN. 

Subiecte în articol: Tudorel Butoi mangalia crima din Mangalia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile