Antena 3 CNN Actualitate Tudor Ciuhodaru despre pacienta dusă cu roaba la ambulanță: "Este inadmisibil să ajungem în astfel de situaţii"

Tudor Ciuhodaru despre pacienta dusă cu roaba la ambulanță: "Este inadmisibil să ajungem în astfel de situaţii"

Tudor Ciuhodaru a vorbit, în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre incidentul petrecut la Iaşi, unde o pacientă a fost transportată din faţa blocului către ambulanță cu o roabă.

de Ştefan Petrică    |   

Tudor Ciuhodaru spune că este inadmisibil ca în România secolului XXI să se poată întâmpla așa ceva:

"Este inadmisibil ca secolului 21 să se întâmple așa ceva. Indolenţa, incompetența, nerespectarea regulilor elementare, de bun simț, ca să nu zic a procedurilor medicale, sa ajungem în astfel de situații", a declarat Tudor Ciuhodaru, pentru Antena 3 CNN.

"Transportul deficitar poate să agraveze anumite leziuni sau să ducă la numeroase complicații. Dincolo de procedurile medicale, şi-ar lăsa cineva mama bolavă să fie transporată cu o roabă?", a mai spus Tudor Ciuhodaru.

În imaginile publicate pe aplicația de socializare Tik Tok se observă cum o femeie pacientă din Iaşi a fost transportată spre ambulantă cu o roabă.

De acolo femeia este preluată de brancardier și urcată în mașină. Se pare că targa cu care ar fi trebuit să fie transportată era defectă.

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile