Antena 3 CNN Externe Alegeri SUA 2024 Trump vinde bucăți din „costumul K.O.” purtat la dezbaterea cu Biden: „Este ceva de dăruit familiei, copiilor, nepoților”

Trump vinde bucăți din „costumul K.O.” purtat la dezbaterea cu Biden: „Este ceva de dăruit familiei, copiilor, nepoților”

de Andreea Ştefan    |   

Fostul președinte american Donald Trump lansează o nouă serie de carduri digitale de colecție (NFT) sub denumirea „America First”. Simpatizanții care achiziționează 15 carduri vor primi o bucată din costumul pe care l-a purtat în timpul dezbaterii cu Joe Biden. „Oamenii îl numesc costumul K.O.”, a spus Trump, potrivit The Guardian.

Anunțul a fost făcut marți într-un videoclip postat pe Truth Social.

Cardurile din colecția America First, prezintă 50 de imagini noi cu Trump, inclusiv dansând, ținând bitcoini și multe altele.

Cardurile digitale costă 99 de dolari fiecare, a spus el, iar susținătorii care cumpără 15 sau mai multe (la un cost de 1.485 de dolari sau mai mult) vor primi cardul fizic.

„Oamenii îl numesc costumul KO”, a spus Trump în videoclip, adăugând: „Nu știu despre asta, dar așa îl numesc”.

El a continuat: „Vom tăia costumul KO, iar voi veți primi o bucată din el și vom da autografe aleatorii pe cinci dintre ele, un adevărat obiect de colecție, este ceva de dăruit familiei, copiilor, nepoților”.

„Este o bucată din istoria americană!”, subliniază el.

Susținătorii care cumpără 75 de carduri digitale, la un cost de 7.425 de dolari, vor putea participa la o cină de gală cu fostul președinte la Trump National Golf Club din Jupiter, Florida, a spus Trump.

„Știți că mi se spune cripto-președintele”, a spus Trump. „Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar o mulțime de oameni spun asta”.

Fostul președinte a lansat și a vândut cărți de tranzacționare digitale și în trecut.

În 2022, Trump a prezentat prima sa colecție de cărți de tranzacționare digitale, care includea o fotografie cu el însuși într-un costum de supererou. Cardurile s-au epuizat în mai puțin de o zi, obținând vânzări de 4,5 milioane de dolari (3,39 milioane de lire sterline).

De asemenea, aceasta nu este prima dată când Trump vinde părți ale unuia dintre costumele sale. Anul trecut, Trump a început să vândă bucăți mici din costumul pe care l-a purtat când a fost arestat și fotografiat într-o închisoare din Atlanta. Pentru a primi o bucată din acel costum, susținătorii au trebuit să cumpere 47 de cărți de tranzacționare digitale, în valoare totală de 4 653 de dolari.

Fostul prezentator al emisiunii „The Apprentice” a monetizat, de asemenea, fotografia de cazier făcută în închisoarea din Atlanta în august anul trecut și a vândut-o pe căni de cafea, tricouri și alte articole.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile