Antena 3 CNN Externe Trump, criză de nervi din cauza lui Taylor Swift: „O urăsc”

Trump, criză de nervi din cauza lui Taylor Swift: „O urăsc”

de Bianca Chirilă    |   

Fostul președinte american Donald Trump a criticat-o pe Taylor Swift duminică, spunând că o urăște pe cântăreață, la doar câteva zile după ce aceasta a anunțat că o susține pe Kamala Harris în alegerile prezidențiale din noiembrie, transmite independent.co.uk.

„O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!”, a postat el cu majuscule pe platforma sa Truth Social.

Swift a anunțat la scurt timp după ce dezbaterea prezidențială dintre Harris și Trump s-a încheiat că o va susține pe Harris și și-a încurajat fanii să facă la fel.

„Îmi voi da votul Kamalei Harris și lui Tim Walz în alegerile din 2024. Votez pentru ea pentru că luptă pentru drepturi și pentru că sunt de părere că avem nevoie de o luptătoare să ne reprezinte. Consider că e calmă și stabilă, un lider cu talent și cred că împreună putem să reușim mult mai mult dacă suntem conduși cu calm și nu cu haos”, a scris cântăreața într-o postare pe Instagram.

„Ca votant, mă asigur că mă informez cu privire la propunerile lor (n. red. – candidaților) de politici publice și la planurile lor pentru această țară”, a mai spus Swift, care precizează și că susținerile false ale lui Trump și folosirea de către acesta a tehnologiei AI pentru a falsifica clipuri video și declarații au îndemnat-o spre sprijinul pentru Harris.

Swift l-a lăudat și pe candidatul democrat la vicepreședinție, Tim Walz, pentru pozițiile sale în favoarea „drepturilor LGBT, inseminării artificiale și drepturilor femeilor de a dispune de propriul corp”.

Trump a complimentat-o anterior pe Swift, spunând că e „foarte frumoasă”.

Dar, după ce cântăreața a a anunțat că o susține pe Harris, Trump pare să se fi răzgândit.

„Nu am fost un fan al lui Taylor Swift”, a spus el la Fox News în dimineața de după dezbatere.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile