Antena 3 CNN Externe Trump a criticat televiziunea Fox News, pro-republicană, după anunţarea unui interviu cu Kamala Harris: "Şi-au pierdut calea"

Trump a criticat televiziunea Fox News, pro-republicană, după anunţarea unui interviu cu Kamala Harris: "Şi-au pierdut calea"

de M.P.    |   

Fostul președinte Donald Trump a criticat luni televiziunea Fox News într-o serie de postări pe rețelele de socializare, susținând că trustul media cu orientare conservatoare „a devenit slab și moale cu democrații”, după ce rețeaua a anunțat un interviu cu vicepreședinta Kamala Harris.

 Trump a postat pe rețelele sociale că prezentatorul Fox, News Bret Baier, care o va intervieva miercuri pe Harris, este prea moale cu politicienii democraţi.

 Într-o postare separată, Trump a afirmat că purtătorul de cuvânt al contracandidatei sale Kamala Harris, Ian Sams, „deține practic Fox” și s-a luat de mai multe personalități de la Fox News, inclusiv Neil Cavuto.

„Kamala Harris l-a ales cu înțelepciune pe Bret Baier, de la FoxNews, pentru a realiza un interviu atât de necesar, deoarece este considerat a fi „corect și echilibrat”, deși adesea foarte moale pentru cei din stânga „circuitului cocktailurilor””, se arată într-unul dintre mesajele lui Trump.

El a adăugat că ar prefera să o vadă intervievată de „un jurnalist mai dur”. Când i s-a cerut să comenteze, campania lui Trump a răspuns doar cu postarea originală.

În cealaltă postare, Trump a scris că Fox „și-a pierdut complet calea” și i-a atacat pe prezentatorii Cavuto, Eric Shawn și Arthel Neville, punându-i totodată la zid pe democrații care merg la Fox.

Fox News nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii.

Trump, care a apărut duminică la Fox pentru un interviu cu Maria Bartiromo, a sugerat, de asemenea, că nu va mai merge la acest post TV „pentru că totul se rezumă în medie la nimic”.

„FoxNews și-a pierdut complet calea!”, a scris el.

În ciuda criticilor sale, Trump merge totuşi în mod regulat la Fox News, una din televiziunile care susţine în mod deschis tezele şi mesajele republicanilor.

 Luna trecută, Trump a fost intervievat în cadrul emisiunii Fox & Friends, iar săptămâna aceasta va lua parte la o adunare municipală găzduită de Fox News, unde va răspunde întrebărilor unui public exclusiv feminin.

Subiecte în articol: Donald Trump Fox News Kamala Harris
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile