Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Trucuri pentru a obține cele mai bune rezultate în gaming

Trucuri pentru a obține cele mai bune rezultate în gaming

Gaming a devenit un termen tot mai popular, asta pentru ca jocurile video se bucură de un succes foarte mare atât în rândul amatorilor, cât si pentru cei care sunt deja experimentați.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Indiferent de categoria din care faci parte, dacă ești pasionat de gaming și îți dorești să obții cele mai bune rezultate, ai nevoie de câteva trucuri menite să-ți ușureze “munca”. 

Dacă pentru tine gaming-ul nu mai e doar o pasiune, ci o adevărată industrie, cel mai probabil știi cât de importante sunt sfaturile de mai jos. Iar dacă ești începător și îți dorești performanță în gamine, ține cont de acest trucuri: 

Investește în echipamente de calitate 

Primul lucru pe care trebuie să-l pui la punct pentru a te remarca în gaming îl reprezintă echipamentele. Ele sunt esențiale atunci când vine vorba de rezultate excelente. Investește într-un PC sau într-un laptop de calitate, la care să adaugi accesoriile menite să-ți personalizeze experiențele.

Dacă ești pasionat de jocuri ai nevoie să vizualizezi totul în cel mai mic detaliu. Monitoarele de gaming îți sunt de folos în acest caz. Dimensiunea și rezoluția sunt criterii importante în alegerea celui perfect. De asemenea, pentru un control sporit sunt necesare și accesorii, precum un mouse de gaming sau un volan. Toate acestea te ajută să obții rezultate maxime la jocurile video. 

Esențială este și configurația dispozitivului tău, fie că utilizezi un PC sau un laptop căruia i-au atașat diverse accesorii. Este recomandat să ai o placă video dedicată și un procesor destul de performant, astfel încât jocurile să ruleze fără probleme. 

Primul pas în a obține performanțe în gaming este utilizarea unor echipamente de calitate, de la PC sau laptop și până la accesorii. Felul în care vizualizezi imaginile pe monitor, modul în care controlezi jocul și rapiditatea sistemelor pe care le folosești, toate vor duce către cele mai bune rezultate

Ai nevoie de o conexiune foarte bună la internet

Dacă joci jocuri video online, atunci asigură-te că ai o conexiune foarte bună la internet. În cazul în care folosești un router și constați că ai delay, fă un test cu firul băgat direct în PC și vezi dacă viteza netului crește. În general rețelele Wi-fi pot cauza probleme gamerilor. Pune-ți la punct internetul pentru rezultate optime. 

Asigură-ți tot confortul necesar

Când te apuci serios de gaming, ai nevoie de condiții corespunzătoare menite să-ti asigure un confort sporit. Ia-ți un scaun potrivit, care să-ti mențină spatele drept. De asemenea, monitorul trebuie să fie la nivelul ochilor, nu mai jos sau mai sus. 

La fel cum un monitor de gaming îți permite să vezi toate detaliile jocului, iar accesoriile precum un mouse îți sunt de folos pentru a avea un control optim, și poziția corpului te va ajuta să te concentrezi mai bine. Evită să stai pe un scaun inconfortabil sau pe canapea, căci în timp spatele tău va avea de suferit. La fel și performanțele în gaming.

Echipamentele de calitate și accesoriile pot contribui cu succes la rezultate mai bune în gaming. Dacă ești pasionat de jocurile video, investește în confortul tău și ai grijă să nu te epuizezi. După câteva ore bune petrecute în fața monitorului, ia-ți pauze. În acest mod, îți vei putea păstra capacitatea de concentrare și nu vei simți epuizare. 

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog