Antena 3 CNN Life Culinar Trucul simplu care transformă sarmalele într-o mâncare sănătoasă și cu mai puține calorii. Uite ce să adaugi printre straturi

Trucul simplu care transformă sarmalele într-o mâncare sănătoasă și cu mai puține calorii. Uite ce să adaugi printre straturi

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 17:59 20 Dec 2019 Modificat la 17:59 20 Dec 2019

Sarmalele pot fi fierte împreună cu afumătura, dar aceasta nu trebuie consumată.

Între straturile de sarmale se pot pune roşii tăiate care împrospătează mult gustul sarmalelor. Este o mică păcăleală! Ai impresia că mănânci afumătură, dar nu faci asta, iar sarmalele preparate astfel sunt excepţionale și cu mai puține calorii.

Persoanele care cred că sarmalele fără smântână nu sunt sarmale pot folosi iaurt, transmite prof. univ. dr. Boli de Nutriție și Metabolism, medic primar Nicolae Hâncu.

Sursa: doctorulzilei.ro

Etichete: reteta Crăciun sarmale
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole