Antena 3 CNN Formula 1 Triunghi amoros în Formula 1. Doi piloți au pus ochii pe aceeaşi influenceriţă

Triunghi amoros în Formula 1. Doi piloți au pus ochii pe aceeaşi influenceriţă

de Ioana Coman    |   

Doi piloți de Formula 1, britanicul Oliver Bearman și argentinianul Franco Colapinto, concurează nu numai pe pistă, ci și pentru inima aceleiași fete, o influenceriță, scrie Bild.

Considerat unul dintre viitorii campioni din F1, Bearman a pilotat sezonul acesta pentru Ferrari, în Arabia Saudită, unde l-a înlocuit pe Carlos Sainz. Chiar dacă a fost cap de afiş pentru performanţele sale şi pentru faptul că a semnat cu Haas din 2025, acum, englezul este în centrul atenţiei pentru un cu totul alt motiv. 

Mai exact, potrivit jurnaliştilor de la The Sun şi Daily Mail, Bearman se află într-un triunghi amoros din care face parte şi rivalul său de pe circuit, Franco Colapinto. Argentinianul în vârstă de 21 de ani a debutat anul acesta în Formula 1.

Se zvonește că Oliver Bearman, pilotul de 19 ani al echipei Haas, s-a despărțit de iubita Estelle Oglivy, o studentă la drept, care cochetează și cu modellingul. Aceasta și-a fi găsit consolarea în brațele unui alt pilot de Formula 1, argentinianul Franco Colapinto. Cei doi avuseseră o relație zbuciumată înainte ca Oglivy să cadă în brațele lui Bearman.

Potrivit presei britanice, Bearman și Oglivy și-au dat unfollow pe Instagram, moment în care ea a reînceput să-l urmărească pe platforma de socializare pe fostul iubit, Colapinto.

În singura cursă la care au participat în acelaşi timp, pe 15 septembrie la Grand Prix-ul Azerbaidjanului, argentinianul a terminat pe locul opt, în timp ce britanicul a trebuit să se mulţumească cu locul zece.

Subiecte în articol: Oliver Bearman franco colapinto Formula 1
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile